cele mai bune căști in ear de la apple

Top 6 Cele mai bune căști In-Ear Wireless pentru 2024

Bine ai venit la ghidul nostru pentru cele mai bune căști in-ear wireless! Vom explora opțiuni de top ce oferă calitate sonoră excelentă și libertatea de a te bucura de muzică fără fire. Află care sunt alegerile ideale pentru tine!

Cuprins

Cele mai bune căști wireless in-ear:

cele mai bune căști de la apple, airpods pro gen 2

1. Apple Airpods Pro gen 2

Probabil cea mai bună achiziție pe care o poți face dacă ai un iPhone sau mai multe dispozitive din ecosistemul Apple. Deși designul a rămas la fel, Airpods Pro-urile noi vin cu specificații și o calitate a sunetului care diferențiază aceste căști de competitori.

Noise cancelling-ul este mai bun decât pe Sony-uri însă nu chiar la fel de bun ca la Bose iar calitatea sunetului este aproape la fel de bună ca și la Sennheisere, cu excepția momentului când asculți melodii în Spatial Audio.

Acest format, la fel ca la Airpods Max, oferă o experiență total diferită de a asculta muzica ta preferată. Controlul de pe aceste căști a fost îmbunătățit. Acum poți da volumul mai tare sau mai încet direct de pe cască glisând degetul în jos sau în sus pe controlul de play/pauză.

cele mai bune căști sony in ear, modelul wfxm4

2. Sony WF-1000XM4B

Pentru căști true wireless care funcționează impecabil pe Android și iOS, putem recomanda acest model. Calitatea sunetului, noise cancelling-ul și autonomia bateriei sunt toate top la această pereche de căști wireless.

Față de modelul precedent, aceste căști sunt mai mici, mai confortabile și au un control mai plăcut când ești în mers. Calitatea materialelor folosite este premium iar în ceea ce privește bateria, acest model te va ține 8 ore fără încărcare cu ANC-ul pornit.

Cele mai bune căști true wireless ANC Bose QuietComfort 2

3. Bose QC Earbuds II

Dacă vorbim despre căști noise cancelling, evident trebuie să menționăm și Bose. La fel ca și la căștile over-ear, Bose are o pereche excepțional de bună la acest capitol de true wireless. Calitatea sunetului este la nivel cu Sony-urile de mai sus însă este pe o notă diferită. Bose oferă o experiență mai echilibrată de ascultare iar Sony-urile sunt mai puternice la bass.

Anularea zgomotului la această pereche este mai bună decât la Sony sau Apple Airpods Pro 2 iar cu această tehnologie această pereche de căști va fii cea mai scumpă din această listă de True Wireless. Dacă izolarea sunetului și portabilitatea sunt cele mai importante criterii pentru tine atunci nu are rost să te mai uiți după alte perche.

Trebuie să menționăm că această pereche nu are wireless charging, lucru care pare esențial la o pereche de căști true wireless cu acest preț însă dacă nu folosești deloc acest feature atunci nu va fii o problemă.

cele mai bune căști in ear de la bang olufsen, modelul beoplay ex

4. Bang & Olufsen Beoplay EX

Dacă designul scandinav și calitatea sunetului sunt pe locul 1 pentru tine, atunci aceasta este perechea de căști in-ear pe care trebuie să o alegi. Calitatea sunetului este mult peste căștile pe care le-am menționat până acum iar designul este mult mai pretențios comparativ cu alte opțiuni de pe piață.

Căștile țin 8 ore cu ANC-ul pornit, iar cu carcasa acestora vei ajunge undeva la 20 de ore de autonomie. Vorbind de ANC, este suficient de performant încât să izoleze sunetele de zi de zi, fie că ești pe stradă, la birou sau acasă. Nu este world class ca Bose-urile de mai sus, dar după cum spuneam, aceste căști excelează când vine vorba de calitatea sunetului.

Customizarea sunetului este încă un feature ce merită menționat. Dacă eram impresionați până acum de capabilitățile softului de la Sony, Bang & Olufsen mai adaugă un strat de complexitate când vine vorba de personalizarea sunetului în funcție de preferințele tale.

cele mai bune căști in ear de la beats, modelul fit pro

5. Beats Fit Pro

Dacă sportul este prioritatea ta, atunci Beats Fit Pro e cea mai bună opțiune. Vine cu chip-ul H1 de la Apple așa că te vei bucura de toate capabilitățile pe care le au și Airpods-urile Pro, însă prin aplicația de la Beats, vei putea utiliza aceste căști cu ușurință și cu un telefon Android.

Evident, că nu vei avea aceeași calitate audio ca la B&O-urile sau Sony-urile de mai sus, însă acest trade-off merită dacă tu dorești o rezistență la apă și praf mai bună pentru antrenamentele tale intense. Mai mult de atâta, aceste căști se potrivesc atât de bine în ureche încât vor face față și la cele mai intense sesiuni de cardio.

Bateria ține undeva la 5-6 ore (20 de ore cu carcasa) însă nu vei avea încărcare wireless. Nu este un deal breaker, dar clar merita menționat. Încă un lucru care nu este foarte strălucit este calitatea sunetului în apeluri. Microfoanele nu sunt cele mai bune la acest capitol, însă căștile clar nu au pus prioritate pe acest aspect, ci mai mult pe design-ul excelent pentru activități sportive.

cele mai bune căști in ear de la bowers and wilkins pi7

6. Bowers & Wilkins PI7

Căștile Bowers & Wilkins PI7 sunt considerate una dintre cele mai bune opțiuni de căști true wireless disponibile în prezent pe piață. Aceste căști oferă o calitate audio excepțională, un design elegant și confortabil, precum și o serie de caracteristici utile.
Căștile PI7 sunt dotate cu drivere de 9,2 mm, care oferă un sunet detaliat și bine echilibrat, iar tehnologia de anulare a zgomotului activ (ANC) reduce zgomotele din mediul înconjurător pentru o experiență audio mai plăcută. De asemenea, acestea suportă codec-ul audio aptX Adaptive, care oferă o calitate audio superioară în comparație cu codec-urile audio mai vechi.

Căștile PI7 sunt, de asemenea, echipate cu o tehnologie inovatoare de transmisie audio wireless, numită aptX™ Adaptive, care permite transmiterea audio de calitate superioară chiar și prin intermediul unei conexiuni Bluetooth. Această tehnologie asigură că sunetul este livrat fără întârziere sau pierderi, iar utilizatorii pot experimenta un sunet bogat și detaliat, chiar și când ascultă muzică de pe telefonul lor mobil.

În plus, căștile PI7 sunt construite cu un design ergonomic și au o baterie de până la 4 ore de utilizare continuă, plus încă 16 ore de utilizare suplimentară cu ajutorul carcasei de încărcare. În general, acestea sunt o opțiune excelentă pentru oricine caută o pereche de căști true wireless de calitate superioară.