cea mai bună pereche de căști overear wireless

Top 6 Cele mai bune căști wireless Over-Ear

Bun venit în lumea căștilor over-ear! Te vom ghida prin selecția celor mai bune căști over-ear disponibile pe piață. Indiferent dacă ești un pasionat al muzicii, gamer dedicat sau pur și simplu îți place să te bucuri de sunetul de înaltă calitate, vei descoperi aici o gamă variată de opțiuni care îți vor oferi o experiență audio extraordinară. Vom explora performanța sonoră, confortul și caracteristicile cheie ale acestor căști, astfel încât să poți alege cea mai potrivită pereche pentru nevoile tale.

Cuprins

Cele mai bune căști wireless over-ear:

1) Sony WH-1000XM5B
2) Bose 700
3) Apple Airpods Max
4) Bowers & Wilkins PX8
5) Bang & Olufsen Beoplay HX
6) JBL Tune 750

cele mai bune căști ANC Sony XM5

1. Sony WH-1000XM5B

E greu să nu încep o listă despre căști wireless cu acest model. Cu XM5-urile, Sony s-a poziționat din nou în topul căștilor cu noise cancelling datorită performanței pe care o oferă pe planul sonor, al duratei bateriei și ai calității de ANC.

Căștile sunt o idee mai scumpe decât au fost XM4-urile la lansare. De asemenea, sunt mai scumpe față de căștile echivalente de la Bose însă mai ieftin decât Airpods Max.

Noise cancelling-ul este mult mai bun față de modelul precedent. Sony a pus mai multe microfoane pe acest model, care ajută la noise cancelling dar și la calitatea sunetului pe care o vei avea în timpul unui apel.

cele mai bune casti over ear de la bose, modelul 700

2. Bose 700

Competitor direct al lui Sony XM5, Bose 700 oferă performanță la fel de bună ca Sony doar că sunt ușor diferite. Portabilitatea este la fel de scăzută ca la Sony, însă calitatea sunetului este puțin diferită. Dacă Sony este puțin mai maleabil datorită setărilor EQ, Bose vine cu un sunet predefinit. Dar acest sunet este unul foarte clar și punchy, deci nu trebuie să îți faci griji.

Sony poate este mai plăcut pentru cei care preferă un pic mai mult bass. La fel, design-ul este mai premium față de cel de la Sony. Bateria nu ține la fel de mult ca și modelul precedent QC 35 II, dar ține suficientă pentru un zbor de avion sau o călătorie mai lungă.

cele mai bune căști over ear de la apple, modelul Airpods Max

3. Apple Airpods Max

Airpods Max-urile sunt un produs luxury în categoria căștilor wireless over-ear cu ANC. Încă înainte să asculți aceste căști vei observa calitatea premium a materialelor. Din recenziile văzute de pe net, construcția interioară a acestor căști este impecabilă. Deși sunt mai grele față de competitorii menționați anterior, aceste căști sunt foarte confortabile.

Recomand aceste căști persoanelor care au un dispozitiv tu iOS pentru a profita de toate lucrurile pe care le oferă. Spatial audio este o experiență foarte faină pentru a asculta muzica ta preferata însă catalogul de muzică spatial audio nu este foarte variat.

Aceste căști nu au gesturi ca Sony sau Bose, dar au un buton și un crown ca și pe Apple Watch care oferă o experiență foarte plăcută pentru schimbarea melodiilor și setarea volumului.

cele mai bune casti over ear de la bowers and wilkins, modelul px8

4. Bowers & Wilkins PX8

Căștile Bowers & Wilkins PX8 sunt o alegere excelentă dacă căutați o pereche de căști de calitate superioară, cu funcții avansate și un design confortabil. Acestea sunt dotate cu tehnologie de anulare activă a zgomotului, ceea ce înseamnă că vă pot ajuta să vă bucurați de muzică sau de alte conținuturi audio, în timp ce blochează zgomotele din mediu.

PX8 are, de asemenea, o construcție solidă și durabilă, cu o bandă de susținere reglabilă și pernițe moi pentru urechi, care fac ca utilizarea lor să fie confortabilă chiar și pentru perioade mai lungi de timp. Bateria lor are o durată impresionantă de până la 24 de ore, ceea ce le face potrivite pentru călătorii lungi sau utilizare în timpul întregii zile.

În general, consider că Bowers & Wilkins PX8 sunt o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unor căști de calitate superioară cu anulare activă a zgomotului, un design confortabil și o durată de viață a bateriei lungă.

cele mai bune căști over-ear de la bang & olufsen, modelul beoplay hx

5. Bang & Olufsen Beoplay HX

Bang & Olufsen Beoplay HX sunt și ele o opțiune excelentă pentru cei care caută căști de calitate superioară. Acestea sunt dotate cu tehnologie de anulare activă a zgomotului, care le face ideale pentru ascultarea de muzică sau alte activități audio în medii zgomotoase. În plus, au un design elegant și modern, cu pernițe auriculare moi și o bandă pentru cap reglabilă pentru a oferi confort pe termen lung.

Aceste căști sunt, de asemenea, echipate cu caracteristici avansate, cum ar fi conectivitatea Bluetooth 5.1, o durată de viață a bateriei de până la 35 de ore și încărcare rapidă, care vă oferă 3 ore de redare audio dintr-o încărcare de numai 15 minute.

În general, Bang & Olufsen Beoplay HX sunt o alegere excelentă dacă căutați căști cu anulare activă a zgomotului, un design elegant și avansate caracteristici tehnologice.

Cele mai bune căști over-ear de la JBL, modelul tune 750

6. JBL Tune 750

JBL Tune 750 sunt căști de calitate bună la un preț accesibil. Acestea au un sunet clar și puternic, cu o gamă de frecvențe bine echilibrată, ceea ce le face ideale pentru ascultarea muzicii preferate sau pentru vizionarea de filme și emisiuni TV.

Cu toate acestea, trebuie să menționez că JBL Tune 750 nu sunt echipate cu tehnologie de anulare activă a zgomotului, ceea ce înseamnă că nu vor bloca complet zgomotele din mediu. De asemenea, designul lor nu este la fel de confortabil ca cel al altor modele mai scumpe.

În general, JBL Tune 750 sunt o opțiune bună pentru cei care caută căști cu un sunet bun la un preț accesibil. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea de căști cu tehnologie avansată de anulare activă a zgomotului și un design confortabil, poate fi mai bine să explorați alte opțiuni disponibile pe piață.